duminică, 8 mai 2011

Noul dar vechiul film prost.

Astăzi m-am hotărât s-aleg un subiect mai diferit, cum ar fi sexul, şi modul în care au renunţat ei barbaţii la bărbăţie...
Ce consider eu că e sexul? Sexul e acel lucru care ne face pe noi ca oameni să fim ''compleţi''. Consider că sexul e cel mai negat act, însă în acelaşi timp e şi cel mai dorit, făcând parte din toate acţiunile umane. Sunt de părere că oamenii fac o greşeală imensă, ei în loc să-şi exploreze sexualitatea într-un mod constant, şi fără pic de cenzură, aleg să fie acaparaţi de senzaţiile frustrării, de dezechilibrut hormonal, şi de dorinţele neîmplinite. 
În jurul meu, şi nu numai, văd ceva nemaipomenit, văd o comedie proastă a împerecherii. Un film de-a dreptul tâmpit, în care acţiunea e interpretată de niste ''actori'' de mâna a treia, ei joacă aceste roluri fără să conştientizeze că-s de rahat. Bărbaţii au ajuns nişte fiinţe atât de mediocre, ei şi-au creat un anume model feminin, o femeie care să vrea tandreţe, care să vrea romantism, flori, cadouri.. etc, etc, astfel ei şi-au reprimat impulsurile specifice masculului. Ei au încercat să se adapteze acestui model, şi astfel ei s-au schimbat (în rău, ce-i drept), în speranţa unor mici favoruri. Ce-i mult mai banal e faptul că ei urmează nişte pasi obligatorii pentru a cuceri o astfel de femeie, ei s-au mulat atât de bine pe dorinţele şi capriciile feminine, având o eficienţa mult mai mare în abordare. Ce e şi mai jenant e faptul că majoritatea bărbaţilor, în dobitocimea lor aplică acest mic set de reguli tuturor femeilor, de parcă toate femeile sunt născute pentru a rămâne virgine. Mulţi dintre noi au ajuns să renunţe la bărbăţie pentru a putea cucerii femeile care nu vor să facă sex.. care pur şi simplu renunţă şi aleg să fugă de această normalitate impusă de mama natură.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu